LEAN App – Cyclop

App Development

Een mobiele app en real-time dashboard om belangrijke projectgegevens vast te leggen, te delen en te analyseren, waardoor het team effectiever kan samenwerken.

Het proces

De Uitdaging: Deze klant is een toonaangevende Nederlandse leverancier van systemen voor ladingbeveiliging. Elke ochtend werd tijd vrijgemaakt om de trends en verbeterpunten van lopende projecten te bespreken. De huidige status van het team en de projecten werd bijgehouden op een whiteboard, maar historische gegevens gingen verloren na verloop van tijd.

De Oplosing: Een mobiele app is ontwikkeld waarin alle gegevens die eerder op het whiteboard stonden, kunnen worden ingevoerd. Deze gegevens worden opgeslagen in een centraal systeem en worden direct weergegeven op het dashboard op een televisiescherm.

Mijn Rol:
Mijn rol in dit project was het ontwikkelen en implementeren van de mobiele app met een real-time dashboard voor op een scherm. Hierdoor konden alle belangrijke gegevens eenvoudig worden vastgelegd, gedeeld en bekeken. Hierdoor beleven historische gegevens en kan het team beter inspelen op trends en verbeterpunten. Hierdoor krijgt het management een helder overzicht van de projectstatus en kon er effectiever worden samengewerkt.

Zullen we iets moois maken?