Selecteer een pagina
H-POPS

ERVARING

Mobiele apps

Een levensgrote ervaring op een klein scherm. Voor velen de toekomst, voor mij de norm. Ik vind namelijk dat een applicatie op mobiel dezelfde gebruiksvriendelijkheid en impact hoort te hebben als op desktop. Daarom bouwen we samen aan uw mobiele applicatie!

Software development

Ik kan samen met u nadenken over Maatwerk software, dit wordt specifiek voor uw bedrijf en uw processen, op maat gemaakt. Samen zorgen we ervoor dat het naadloos aansluit bij uw wensen waardoor u het bedrijfsproces niet hoeft aan te passen aan de applicatie; die is immers al aan u aangepast.

3D Simulatie

Voor elke branche een toepassing. 3D simulatie van een product of een educatieve applicatie om nieuwe inzichten te geven. Ook heb ik ervaring in virtual reality: bespaar tijd, overtuig effectief en creëer een ongekende ervaring. Zet het in voor marketing, training of productpresentatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Websites

Wanneer u hele specifieke eisen aan een website stelt, kan het zijn dat bestaande CMS systemen zoals WordPress te beperkend zijn. In dat geval kan een website op maat uitkomst bieden. Deze websites bouw ik “vanaf scratch” en geven daardoor de vrijheid om iedere gewenste functie te creëren.

MIJN WERKWIJZE

Persoonlijk

Ik zorg voor directe en duidelijke communicatie, korte lijnen en direct met uw ontwikkelaar. Ik kom graag bij u langs voor een gesprek en/of overleg, maar mailen is ook geen probleem. Bovendien werk ik zo gestructureerd en transparant mogelijk. Zo weet u altijd wát ik doe, waaróm ik dat zo doen en waar u staat in het proces.

Oplossingsgericht

Ik ben technisch én creatief, altijd op zoek naar de beste oplossing voor mijn opdrachtgevers. Daarbij proberen ik gebruik te maken van de nieuwste technologie om te bouwen voor én aan de toekomst. Een goede voorbereiding is het halve werk.

N

Livegang

Na livegang kan verdere ondersteuning nodig zijn, dan staan ik gereed om verder te helpen. Om samen een mooi eindproduct neer te zetten!

Geïnteresseerd om samen te werken?

Neem contact op